CZARNY OWIES

Czarny owies jest odmianą tradycyjnego zboża o brunatnej łusce o podwyższonej wartości odżywczej. Ze względu na swoje liczne właściwości odżywcze jest najbardziej pożądaną paszą dla koni sportowych.

W ostatnich latach ekstrakt z czarnego owsa coraz częściej zaczął pojawiać się w podstawowym składzie kosmetyków. Podwyższona ilość mikroelementów korzystnie wpływa na skórę, poprawiając jej stan od środka.

Czarny owies słynie ze swych niezwykłych właściwości nawilżających, głęboko penetrujących skórę.
 
Działanie od wewnątrz zapewnia długotrwały efekt z widoczną poprawą już po kilku aplikacjach. Trwałe nawilżenie umożliwia wypchnięcie zmarszczek i wygładzenie wysuszonej skóry. Skóra staje się jędrna i sprężysta. Cera zyskuje niepowtarzalny blask i widocznie młodnieje w oczach.
 
WRÓĆ DO SPISU TREŚCI >>>

  • facebook
  • twitter
  • pinterest
Podziel się swoim komentarzem z innymi
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
AKCEPTUJĘ
pixel